Сервиз за ремонт на Apple MacBook, оригинални батерии за MacBook Pro и Air

Сервизът за лаптопи Apple се премести на нов адрес – с лесен и бърз достъп по голям булевард,с безплатен паркинг, със спирки на градски транспорт в близост.На страница „Контакти“ може да намерите пълно описание и актуална карта!                        

„Quantum computers“ е специализиран сервиз за Apple MacBook с дълга практика в ремонта на лаптопите от тази марка. Професионален ремонт на лаптопи Apple с оригинални резервни части, от производителя.
В нашият сервиз за Apple MacBook Pro и MacBook Air извършваме всякакъв тип ремонти на повреден лаптоп Apple, включително поправка на повредена дънна платка на Mac , на ниво елемент. Извършваме реболинг и смяна на видео карта и чипсет на MacBook. Предлагаме почистване от прах на Apple MacBook и смяна на термо паста на процесор в рамките на работния ден. Смяна на повреден екран и screen assembly, подмяна на повредена букса на захранване на MacBook. Ремонт и почистване на залят с течност Mac, смяна на повредена клавиатура. Отстраняваме всякакви хардуерни дефекти, възникнали с Apple лаптопи, с гаранция върху ремонта. Предлагаме и разнообразни софтуерни услуги свързани с Apple MacBook – преинсталация, отстраняване на софтуерни проблеми, прехвърляне на данни и др.