Сервиз за лаптопи Quantum Computers – вашият Apple сервиз за лаптопи в град София. Ремонт на MacBook без значение на типа повреда.

Както всеки продукт от битовата електроника, така и Вашият лаптоп е застрашен от възникване на разнообразни проблеми и дефекти. Повредите могат бъдат както непредизвикани, свързани с нормално износване от продължителна експлоатация, така и предизвикани – заливане с течност, удар, падане. Всеки един лаптоп е подложен на интензивно натоварване – отваряне и затваряне на матрицата, което води до механични напрежения в пантите и корпуса, продължителна работа при висока интензивност, водеща до прегряване и общо натоварване на елементите, монтирани на дънната платка.

сервиз за лаптопи Apple MacBook

Можем ли да се предпазим от възникване на повреда в лаптопа или да предприемем мерки, които да удължат неговият живот ?

До някаква степен отговорът е положителен. Ако на лаптопа се извършва регулярна профилактика и почистване, не се работи върху меки влакнести повърхности, гаси се когато не се ползва, търпи внимателно отношение и отсъствие на удари и сътресения, то практиката показва, че тези лаптопи са по-дълговечни и служат по-дълго на собственика си.

За съжаление, един лаптоп страда и от нормалната амортизация на дънната платка по време на работа. Естествен фактор, който не зависи от начина на употреба. Някои модели са проектирани и изработени по-надеждно от други, съответно работят безпроблемно по-продължителен период от време, други проявяват по-чести досадни проблеми и дефекти. Едно е сигурно – рано, или късно, както всяко друго устройство, Вашият лаптоп ще има нужда от помощ. А това е вещ, без която на днешно време просто не можем.

Quantum computers извършва сервиз и ремонт на повреден лаптоп Apple MacBook.

Винаги една поправка е по-изгодна от закупуване на ново устройство. При нас може да разчитате и на обективен съвет дали повреденият лаптоп Apple е рентабилно да се ремонтира, в зависимост от типа повреда, общото му състояние и времето, което е наработил. И ако поправката на лаптопа е рентабилна, ние ще извършим ремонт на Вашият Apple MacBook в кратки срокове и на достъпна цена.

Quantum computers предлага сервиз и поддръжка на лаптопи от всички марки и модели и професионален сервиз и ремонт на лаптопи Apple, за София и страната.

Сервиз на Apple MacBook

Извънгаранционен сервиз и ремонт на лаптопи:

Apple Macbook Pro и Apple Macbook Air, Acer, Sony, DELL, Lenovo, IBM, Toshiba, HP-Compaq, Asus, Fujitsu Siemens, BENQ, Gateway, Packard Bell, MSI,  и други.

serviz_2

Дългогодишна практика в сервизиране на лаптопи, независимо от повредата.

Тотален ремонт на лаптопи:

  • ремонт на дънна платка на лаптоп на ниво елемент
  • смяна на повредена видео карта и чипсет на лаптоп, както и всякакви чипове на BGA монтаж
  • смяна на повредена букса на захранване на лаптоп
  • смяна на счупена матрица на лаптоп смяна на LCD кабел
  • смяна на счупени панти на лаптоп
  • смяна на повреден вентилатор на лаптоп, почистване и профилактика, смяна на термо паста и термо подложка (thermal pad)
  • поправка на дънна платка на Apple MacBook Pro и  Apple MacBook Air
  • продажба на консумативи за лаптопи – в наличност или с доставка: батерии за MacBookклавиатури за Apple MacBook Pro и MacBook Air; top case и screen assembly за MacBook Pro и MacBook Air, зарядни за Apple