В Apple сервиз Quantum Computers извършваме поправка и ремонт на компютри Apple iMac и Mac Mini, включително ремонт на повреден logic board и захранващ блок. Смяна на графична карта и графичен чип на компютри iMac. Пълно обслужване на извънгаранционни компютри Apple.

ремонт на изгоряла дънна платка на MacBookВ нашият сервиз може да разчитате на цялостно почистване и профилактика на iMac, с включена смяна на термо паста на процесор и видео карта.

Предлагаме ъпгрейд на SSD и RAM памет на компютър Apple, в случаите когато конкретният модел го позволява.

При нужда от съдействие с iMac, е желателно да се свържете предварително с наш служител, за да се уточни съответствието на конкретният проблем с възможностите за реакция.

>В една част от моделите на iMac се използва специфична компонентна база трудна за осигуряване или свалена от производство (особено при някои по-стари модели iMac).
При други модели дори разглобяването на компютъра е изключително проблематично и процесът изисква специфични консумативи, за да може устройството да бъде приведено в сглобен вид.
Предвид някои технологични особености на компютрите Apple iMac, Ви съветваме в случай на възникнал проблем или повреда, те да бъдат първоначално обсъдени дистанционно.
Благодарим за разбирането.