Apple сервиз Quantum computers е специализиран сервиз за ремонт и поправка на лаптопи в София.

История на компанията

Сервизът за лаптопи в София Quantum computers е създадена през 2011г. с основен профил на дейност ремонт на лаптопи от всички марки и модели, както и продажба на зарядни и консумативи за тях . Поправка и ремонт на Apple Macbook Pro и Macbook Air, Acer, Toshiba, ASUS, DELL, IBM, Lenovo, HP, SONY VAIO, MSI, Fujitsu Siemens, Benq, Samsung, и др.

поправка на повредени дънни платки, ремонт на лаптопи

През годините сме се специализирали в трудоемките ремонти – поправка на повредени дънни платки за лаптоп, подмяна на повредени елементи на BGA монтаж.

От няколко години активно ремонтираме лаптопи Apple, това е много специфична техника, която не е по силите и квалификацията на мнозинството от останалите сервизи. Компанията развива също така и търговия с резервни части за MacBook.

Сервизът за лаптопи Куантум Компютърс

Екип

В сервизът за лаптопи Quantum computers работи обучен персонал с богата и дългогодишна практика в ремонта на лаптопи, включително MacBook Pro и MacBook Air.

На база на дългогодишната ни практика в сервизиране и поправка  на лаптопи, сме изградили добри трудови практики във всичките ни сфери на дейност.

сервизиране и поправка на лаптопи

Мисия

Уважението към клиентите и качествено свършената работа са ръководни принципи на компанията. Доволните клиентите са нашата най-добра реклама, защото те винаги ни препоръчват и се връщат при нас отново.

 Нашите предимства

  • Разполагаме с квалифициран персонал и много висок процент успешни ремонти.
  • Стремим се да не губим времето на клиента и да сме коректни, като извършим качествено нашата работа.
  • Извършваме цялостен ремонт на Apple MacBook, независимо сложността на повредата.
  • Провеждаме пълна и точна диагностика на MacBook за предварителното установяване на възникналата повреда.
  • Вносител сме на оригинални резервни части за Apple.

диагностика на Apple MacBook

Защо да изберете нас

В сервизен център Quantum computers предлагаме качествен и бърз ремонт на лаптопи, монитори и компютри, с гаранция и на достъпни цени.

При възникнал проблем с Apple MacBook, предлагаме безплатна консултация на място, или на служебните ни телефони, когато такава е възможна.

Можем да отстраним почти всеки проблем, възникнал с повреденият Ви лаптоп, качествено и с гаранция.

Извършваме поправка на повредено дъно на лаптоп на ниво елемент. Специализирани сме и в ремонт на повредена дънна платка Apple MacBook.

Разполагаме с необходимото оборудване, нужно за подмяна на елементи на BGA монтаж, подмяна на повредена видеокарта на Apple, или смяна на чипсет на MacBook.

Имаме дългогодишна практика в ремонта на лаптопите Apple MacBook Pro и Apple MacBook Air. Извършваме подмяна на счупена матрица за Apple, смяна на повредена клавиатура за Apple MacBook, ремонт на дънна платка за Apple, без значение нивото на сложност на дефекта.

Техниката на нашите редовни клиенти се работи с приоритет и така те получават възможно най-бързото обслужване.

бърз ремонт на лаптопи, монитори и компютри, с гаранция

Какво отличава нашите продукти и услуги

  • При нас може да направите цялостен ремонт на лаптопи, както и трудни ремонти – поправка на дънни платки на ниво елемент
  • Не отказваме тежки, проблемни ремонти, като винаги се стремим да решим проблема, ако е възможно
  • Качеството на предлаганите услуги е приоритет в нашата работа
  • Достъпни цени за ремонт на лаптопи с конкурентно преимущество пред останалите на пазара