Ако преди беше трудно да се намери специализирана помощ за MacBook, то вече е налице благодарение на Quantum computers –  Apple сервиз в София, който ще реши всички проблеми на вашия преносим Mac. Професионализмът, с който подхождаме към всяка поръчка ни превръща в предпочитан партньор от фирми и частни лица.

 

Apple сервиз в София

 

Продуктите на Apple се славят с високо качество, което на свой ред изисква специфична поддръжка, каквато обикновено не се предлага от сервиз насочен към масовите лаптопи. Специално разработените компоненти на MacBook изискват, освен висок професионализъм и наличието на правилния компонент в точния момент. Всеки клас лаптопи си има своя специфика, а при бранд като „ябълката“, това е началото, от което стартира решаването на конкретния проблем.

 

Apple сервиз София предлага на своите клиенти точно това – детайлни знания за продуктите на бранда, за специално разработените компоненти, които са в тях и най-вече за спецификата при тяхното интегриране в едно ограничено пространство.

 

Ако сте горд притежател на какъвто и да е Apple продукт, вероятно сте забелязали уникалната политика към потребителя, с която бранда се слави. Това не е случайно и не е случайно, че толкова години качествените продукти на Apple се борят успешно с конкуренцията на масовия пазар и ниските цени. Ако масовият пазар не се интересува от личността, то за Apple потребителят винаги е на първо място. Това е и причината да отдават толкова енергия на всеки един продаден продукт и сервизната им политика да е известна в цял свят, а вече и в България, благодарение на Quantum computers.

 

 Apple сервиз за ремонт на дънна платка на ниво елемент

 

Нашият Apple сервиз София има богат опит в отстраняването на редица проблеми възникнали в някой от моделите на Apple. Професионалният екип, който ще се погрижи за вашия продукт разполага и с необходимата техника за това, както и със специфичните компоненти, от които се нуждае всеки един преносим  Mac. Всички ремонтни дейности се извършват максимално бързо и в договорения с клиента срок.

 

Quantum computers разполага и с необходимата техника за ремонт на дънна платка на ниво елемент. Не всеки сервиз на продукти с марка Apple предлага това. Ние например не подменяме дънни платки, а ги ремонтираме, защото смяната с нова е на твърде висока цена. Наред с това, ако се наложи можем да сменим и чипсет и видеокарта на MacBook.

 

Това са все специфични ремонти, с които не всеки сервиз се захваща. Ние можем да поправим всичко в един Apple, което подлежи на ремонт. Имаме наличност от всякакви части за този тип лаптопи, както и опция за доставка. Не на последно място имайте предвид, че всеки ремонт извършен от нашия сервиз има гаранционен срок.