0898 787 439, 0898 249 449
office@quantumcomputers.bg

Извънгаранционен сервиз на Apple MacBook

Сервиз за лаптопи  „Quantum Computers“ e специализиран Apple сервиз за MacBook Pro и MacBook Air в София. Извършваме професионален ремонт на MacBook, с гаранция.  Предоставяме всички услуги, свързани с ремонт на Mac лаптопи. Извършваме поправките с оригинални нови резервни части.

Диагностиката на MacBook в нашият сервиз за лаптопи Apple e напълно безплатна.

Сервизът работи с клиенти от София, и страната.

Разполагаме с познанията и възможностите за отстраняване на повреди с високо ниво на сложност. Налично оборудване за работа с елементи на BGA монтаж – подменяме прегряла видео карта и чипсет на MacBook, извършваме реболинг при нарушен контакт между чипа и дънната платка.

В случай че вашият Apple MacBook загуби картина, не зарежда батерия, няма захранване,  не разпознава HDD, залят е с течност, или е със счупен екран – ние ще го приведем в работещо състояние, с гаранция върху извършеният ремонт.

Разполагаме с необходимото оборудване за диагностика и поправка на повредено дъно на MacBook. Откриваме и отстраняваме дефекта до елемент, което значително поевтинява ремонта на Apple устройството.

Една от най-често срещаните повреди е залят с течност MacBook. При такъв тип powreda обикновено се поврежда клавиатурата на Mac лаптопа, или trackpad. При обилно заливане течността е възможно да попадне и върху дънната платка и да причини повреда. При нас може да разчитате на професионална помощ в поправката на полят с течност Apple MacBook – почистване и смяна на повредена Mac клавиатура, ремонт на повредена дънна платка.

Друг популярен проблем е свързан с прегряване на Mac лаптопа. При нередовна профилактика и смяна на паста на процесор, лаптопът интензивно прегрява в работен режим и това е предпоставка за дефекти. Ако вашият Apple MacBook започне да работи по-бавно и корпусът загрява прекомерно, проверете работните температури. Ако те са високи, лаптопът има нужда от почистване, което е препоръчително да бъде извършено навреме, за да се избегне последваща повреда на дънната платка. В нашият сервиз за MacBook ще извършим почистване на Apple в рамките на работния ден.

Най-тежкият тип повреда е дефект в дънната платка. В повечето случаи ремонт е възможен, и в ценово изражение е многократно по-евтино  от подмяна на цялото дъно на вашият MacBook.

Всички извършени ремонти са с гаранция, стремим се да извършваме отстраняването на повредите в максимално кратки срокове и с високо качество на услугата.