0898 787 439, 0898 249 449
office@quantumcomputers.bg

Сервиз за Apple и ремонт на MacBook.Оригинални Apple батерии.

Quantum computers е специализиран сервиз за Apple MacBook и магазин за резервни части за MacBook Pro и Air в София. Професионална поправка и ремонт на лаптопи Apple, независимо от възникналата повреда.

Сервизна и ремонтна дейност

Извършваме сервиз и ремонт на Apple от сериите MacBook Pro и MacBook Air, включително поправка на повредена дънна платка за лаптоп Apple. Можем да отстраним почти всеки проблем възникнал с Apple MacBook, с гаранция върху ремонта. Диагностиката на Apple MacBook в нашият сервиз за лаптопи е безплатна.

специализиран сервиз на Apple

Резервни части и консумативи

Ние сме вносител на оригинални батерии за Apple   , клавиатури и зарядни. Възможност за поръчка на резервни части за лаптопи Apple, които отсъстват от наличност в складовата ни база. Извършваме доставка на дънна платка, Top Case и дисплей за MacBook.

При нас може да закупите 100% оригинални резервни части за Apple на достъпна цена,  с гаранция.

Разполагаме с оригинални зарядни Magsafe и Magsafe 2, батерии и клавиатури за  Apple MacBook с опция за монтаж и подмяна на закупените от нас батерии и клавиатури.

Възможност за заявка на почти всички резервни части, необходими за поправка на Apple MacBook.

Как може да пазарувате

  • Всички продукти могат да бъдат закупени онлайн или на място в търговския обект.
  • Поръчките се обработват на момента и изпращат в рамките на работния ден по куриер.
  • За Ваше удобство, при извършване на покупка няма задължителна регистрация!
  • Можете да извършите бърза поръчка без регистрация, да се регистрирате за Ваше улеснение при последващи покупки или просто да поръчате на някой от посочените в сайта телефони.
  • При въпроси от техническо естество, предлагаме и консултация по телефон, или e-mail.

Проблеми със зарядното

Повредено зарядно за лаптоп Apple е често срещано явление, предвид факта, че това е модул, подложен на интензивно натоварване и експлоатация от страна на потребителя. Освен повреда в електрониката на зарядното, често срещани са и механични повреди като прекъснат кабел, счупена букса на зарядно и др. Опит за ремонт на повредено зарядно за лаптоп  е рисковано, опасно  и не е предвидено от страна на производителя. Трайно и надеждно решение е подмяна на повреденото зарядно с ново.

Зарядното за MacBook значително се различава от зарядните на „обикновените“ лаптопи. И като тип на захранващата букса, както и като принцип на работа. При лаптопите Apple се препоръчва използване на устройството само с оригинално зарядно, за да избегнете евентуална повреда на дънната платка. MacBook имат изключителни изисквания към зарядните, с които работят.

Батерията не зарежда

При лаптопите Apple MacBook се използват специфични части и консумативи, без предпоставка за взаимозаменяемост между различните модели. Често дори при идентични модели Apple macBook, но с различна година на производство, батерията, или клавиатурата могат да бъдат с различни партидни номера, съответно несъвместими една с друга. Тази специфика важи и за матриците на Apple.

Когато Вашият Apple MacBook не зарежда батерия, или показва съобщение, че тя е за смяна, свържете се с нас по телефон или извършете посещение на място, и ние с точност ще определим от каква батерия имате нужда. Консултацията е безплатна и се извършва за Ваше удобство, и за избягване на грешки.

Клавиатурата не работи

Ако имате проблем с част от бутоните на Вашия лаптоп MacBook Pro или MacBook Air или клавиатурата не работи изцяло,  заповядайте при нас. Ние ще я подменим с нова, оригинална, без смяна на целия top case, което значително поевтинява стойността на ремонта.