Оригинални клавиатури за Apple MacBook Pro /Air

Quantum computers предлага оригинални клавиатури за Apple MacBook Air и Apple MacBook Pro с включена гаранция от 3 месеца.

В нашият Apple сервиз извършваме и смяна на повредени MacBook клавиатури – работим внимателно и  чисто, без никакъв риск от козметични повреди по вашия лаптоп.

 

Подмяна на Mac клавиатура и Top Case с гаранция

Ако Вашият MacBook е с  повредена клавиатура, вместо подмяна на цял Top Case може да се възползвате от по-изгодно в ценово отношение решение : подмяна на самата клавиатура.  Политиката на Apple е да предлага подмяна на целия горен капак, или така наричания Top Case assembly, върху който е монтирана клавиатурата. Ние можем да предложим по-евтина смяна на MacBook клавиатура, на една значително по-ниска цена.

 

Куантум Компютърс предлага по-рационално и по-евтино решение

При много лаптопи Apple MacBook може да се смени само клавиатурата, без нужда от подмяна на Top Case Assembly. Обърнете се към нас, за да ви консултираме дали можете да се възползвате от тази опция, съобразно модела на лаптопа. Специалистите от нашия сервиз имат опит в смяната на клавиатури за Apple MacBook Pro/Air, независимо от типа монтаж и модела на вашият Mac.  Разполагаме и със специфичните инструменти, изисквани от компанията Apple, така че да извършим безпроблемна подмяна, без да оставяме следи.

Смяна на клавиатура при MacBook Pro/Air се извършва чрез пълно разглобяване на лаптопа – налага се демонтаж на дънната платка, а при някои модели MacBook – и демонтаж и на батерията. Обикновено клавиатурата е занитена за корпуса на лаптопа, само при някои много стари модели MacBook клавиатурата е монтирана с винтове.

Quantum computers  предлага и доставка на Top Case и смяната му. Това е така нареченият модулен принцип на смяна. Поръчва се целия горен капак, или Top Case, в който е монтирана и самата клавиатура. И доставката, и смяната ще бъдат извършени в кратък срок и на оптимална цена. Разбира се, това е и значително по-скъпият метод за отстраняване на възникнал проблем с MacBook клавиатура.

Независимо дали желаете смяна на Top Case, или на самата клавиатура, Quantum Computers ще ви предложи професионална решение.

 

Кога се налага смяна на клавиатура на Apple MacBook Air или Apple MacBook Pro

Клавиатурата на Apple MacBook обикновено се поврежда от попадане на външни тела от разнообразен характер – най-вече течности, но също така и прах. Най-често срещаната причина за отказ е именно залята с течност клавиатура на лаптоп Apple. В този случай, Mac клавиатурата или се поврежда моментално и спира да работи, или част от бутоните в полятия участък „залепват“. Възможно е повредата да настъпи и след време, вследствие утечки или разяждане на гъвкавата печатна платка на клавиатурата. Всички описани повреди с клавиатура за MacBook Pro/Air се разрешават единствено с нейната смяна, и няма друго разрешение на проблема.

Понякога, при продължителна употреба и интензивно натоварване, отделни бутони на MacBook клавиатурата могат да откажат да функционират или при натискане да изписват погрешни символи. При подобна амортизация на клавиатура на MacBook, отстраняването на дефекта отново се извършва с нейната подмяна.