0898 787 439, 0898 249 449
office@quantumcomputers.bg

Клавиатура за APPLE MacBook

Оригинална клавиатура за Apple MacBook

Quantum computers предлага оригинални клавиатури за Apple MacBook Air и Apple MacBook Pro с включена гаранция от 3 месеца.

Ако в нашата база в момента няма налична клавиатура, можете да бъде поръчана с доставка.

 

Подмяна на клавиатура и Top Case с гаранция

Ако Вашият MacBook е с  неработеща клавиатура, вместо подмяна на цял Top Case може да се възползвате от по-изгодно в ценово отношение решение : подмяна на самата клавиатура.  Политиката на Apple е да предлага подмяна на целия горен капак, или така наричания Top Case assembly, в който е включена и клавиатурата. Ние можем да предложим разрешение на проблема на разумна цена.

 

Куантум Компютърс предлага по-рационално и по-евтино решение

При много лаптопи Apple MacBook може да се смени само клавиатурата, а не непременно целият Top Case. Обърнете се към нас, за да ви консултираме дали можете да се възползвате от тази опция, съобразно модела на лаптопа. Специалистите от нашия сервиз имат опит в смяната на клавиатури за Apple MacBook.  Разполагаме и със специфичните инструменти, изисквани от компанията Apple, така че да извършим безпроблемна подмяна, без да оставяме следи.

Смяна на Mac клавиатура при мнозинството от моделите се извършва чрез пълно разглобяване на лаптопа и изваждане на дънната платка. Обикновено клавиатурата е захваната за корпуса посредством нитове, при някои по-стари модели се използват винтове.

Quantum computers ви предлага и доставка на Top Case и смяната му. Това е така нареченият модулен принцип на смяна. Поръчва се целия горен капак, или Top Case, в който е монтирана и самата клавиатура. И доставката, и смяната ще бъдат извършени в кратък срок и на оптимална цена.

Независимо дали желаете смяна на целия Top Case, или на самата клавиатура, Quantum computers ще ви предложат бързи доставки и професионална смяна с препоръчано от Apple оборудване.

 

Кога се налага смяна на клавиатурата на Apple MacBook Air или Apple MacBook Pro

Клавиатурата на Apple MacBook обикновено се поврежда от попадане на замърсители от разнообразен характер, най-вече течности. Най-често срещаната причина за отказ е именно залят с течност лаптоп Apple, в този случай повредата се отстранява само с подмяна на клавиатур. Понякога, при продължителна, дългогодишна употреба, отделни бутони на MacBook клавиатурата могат да откажат да функционират или при натискане да изписват погрешни символи. При подобна амортизация на MacBook клавиатура, отстраняването на дефекта отново се извършва с подмяна на повредената клавиатура.

 

Свържете се с нас, за да ви консултираме кое е най-доброто решение за повредената клавиатура на вашия Mac.